Ontstoppingsdienst

 

Ontstoppingsdienst in Amsterdam, Landsmeer, Oostzaan en omstreken

Heeft u een verstopping van uw gootsteen/keuken, toilet, vaat en wasmachine, hemelwaterafvoer, bad/douche, riolering, condensafvoer of uw wastafel?

Renovorm is dé ontstoppingsdienst specialist van Amsterdam, Landsmeer, Oostzaan en omstreken. Wij hebben verschillende technieken om te ontstoppen zodat wij alle leidingen op de juiste manier weer lopend krijgen.

  • Frezen van de afvoer; Het reinigen d.m.v. een mechanisch roterend spiraal.
  • Hoge druk reiniging; Dit raden wij altijd aan als een afvoer veel vettigheid bevat. (Vaak voorkomend probleem voor gootsteen-afvoeren en rioleringen)

 

 

Rook/Camera/Lek/Uitpeil en Stank-inspecties

Heeft u al meerdere malen last gehad van verstoppingen en blijft het probleem zich terugkeren of ruikt u nare geurtjes in uw huis en heeft u geen idee waar het vandaan komt, wij kunnen het probleem voor uw vinden en verhelpen.

Via verschillende manieren kunnen wij uw leiding inspecteren. Wij hebben diverse mogelijkheden om dit te vinden.

  • Rookproef; D.m.v. een speciaal ontworpen rookmachine blazen wij onschadelijke witte rook in de afvoer. Mocht er ergens een breuk zitten vinden wij deze vrijwel altijd. (Let op: mochten er rookmelders aanwezig zijn, dienen deze voortijdig te worden uitgeschakeld.
  • Camerainspectie; Wij beschikken over hightech rioolcamera’s in elke leidingsdiameter. Indien gewenst kunnen wij een rapportage maken en deze beelden voor u op USB zetten, mocht dit nodig zijn voor eventueel uw verzekering.
  • Lekdetectie; Heeft u een lekkage of merkt u dat u muren vochtig zijn? D.m.v. warm en koud-gevoelige camera’s kunnen wij de lekkage vinden.
  • Uitpeilen; Mocht er op een bepaald punt in uw leiding een breuk/verzakking of een blokkade zijn, kunnen wij dit met onze uitpeil-apparatuur exact lokaliseren. Dit bespaard een hoop tijd en werk.

Periodiek reinigen van leidingen

Heeft u een horecazaak en/of worden de leidingen zodoende gebruikt dat u niet in het weekend met problemen wilt kampen. Wij kunnen voor u volgens afspraak één keer per zoveel weken/maanden uw leiding reinigen zonder dat u er omkijken naar heeft. Dit bespaart u onverwachte problemen en kosten zoals bijvoorbeeld avondtarief.

 

Ter info/ Over ons

Renovorm Ontstoppingsdienst heeft al meer dan 39 jaar ervaring. Tevens hebben wij geen reclame op de bedrijfsbussen staan. Dit omdat wij veel (samen)werken voor andere ontstoppings/loodgieters bedrijven.

 

Renovorm (Ontstoppingsdienst)
Kamer van Koophandel-nummer: 33155009
BTW-nummer: NL 077939347 B01

Ontstoppingsdienst